Bead Pro Tire Tool Expandera

Bead Pro Tire Tool

Motion Pro Motion Pro

Bead Pro Tire Tool

Ny

Bead Pro Tire Tool är ett absolut måste tillbehör för enduro och offroadåkare eller den som behöver ett bra och enkelt sätt att byta eller reparera däck.

Mer detaljer

1 Produkt

939 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

En hel del av dagens däck- och fälg kombinationer, särskilt några av de slanglösa varianterna hos moderna äventyrsmotorcyklar, är svåra att rå på ute på vägen, och ibland till och med i garaget. Modern fälgdesign med höga krav på säkerhet gör det svårt att bryta loss däcket från fälgkanten utan skrymmande verkstadsutrustning.

Bead Pro Tire Tool är ett set med två däckjärn som när de kombineras bildar ett kraftfullt brytverktyg. Den andra änden har en perfekt vinklad sked att kränga däck av och tillbaka på fälgen och samtidigt skydda däcket och fälgen från skador. Bead Pro Tire Tool set är smidd från superstark 7075-T6 aluminium och har en attraktiv svart anodiserad finish med lasergraverade markeringar. Bead Pro Tire Tool set är dimensionerad för att passa lätt i en verktygsväska på resan och väger bara 255 gram. Du kommer att älska den kompakta storleken, låga vikten och den otroligt genomtänkta designen i detta verktyg.

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Bead Pro Tire Tool

Bead Pro Tire Tool

Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.