Sandstorm 4H Expandera

Sandstorm 4H

4 Review(s)
Enduristan Enduristan

LUTA-008

Ny

Sandstorm 4H passar den smala tanken på de mindre offroad- och endurocyklarna eller för att ta med dig de få prylar som du behöver på en dagstur med din äventyrscykel.

Mer detaljer

2 i lager

1 369 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

SNABBFAKTA

- 100% vattentät - inget regnskydd eller innerpåse att glömma hemma eller slarva bort.
- Volym : 7 liter
- L x B x H : ca . 27 x 20 x 16 cm
- Vikt : ca. 0.9 kg
- Stabil fastsättning - snabb och enkel montering
- Tillverkad av de hållbaraste materialen

VATTENTÄT
TPU - laminerat tyg, en dragkedja täckt på baksidan och en helsvetsad konstruktion: Huvudfacket är 100 % vattentät. Du behöver inte tänka på regnskydd och det finns ingen innerpåse som måste öppnas varje gång du vill komma åt dina saker.

STABIL FASTSÄTTNING / QUICK RELEASE
Elastiska ROKstraps ™ ser till att din tankväska stannar på plats även på de tuffaste körningar. Quick release spännen möjliggör enkel tankning och fastsättning.

HÅLLBAR
Finns det något mer irriterande än en trasig dragkedja? Därför använder vi endast YKK's tuffaste coil dragkedja. Även för spännen, remmar och material accepterar vi inga kompromisser: Endast hög kvalitet garanterar hållbarhet och livslängd.

ORGANISERA
- Skyddad dokumentpåse med 2 nätfickor, en nyckelring och pennhållare
- Vikbar separator i huvudfacket
- Fastsättningsöglor i huvudfacket
- Rött innerfoder för hög synlighet
- Kartficka
- Säkerhetstätningen garanterar att kartfickan inte öppnas oönskat
- Vattentät genomföring för sladd till t.ex. telefonladdning finns både i huvudfacket och i kartfickan.

Det finns även en mjuk bekväm axelrem som extra tillbehör för att underlätta om du ska bära på väskan en längre stund, rekommenderas!

I FÖRPACKNINGEN
- Enduro tankväska Sandstorm 4H
- Kartficka
- 1 främre fästrem
- 1 par bakre infästnings spännen
- Bruksanvisning

Betyg 
2016-07-24

Får plats med alla småprylar som jag behöver under turen. Solid och bra kvalitet. Dragkedjorna kan vara lite styva runt hörnen men det är nog ett vad man får betala för att de är vattentäta.

  Betyg 
  2016-07-12

  Köpt denna till min KTM 1190 Adv R och är nöjd med kvalitén dock inte utformningen. För mig så är den ivägen vid stånde körning, trots att den är mjuk och jag inte haft den fullpackad. Jag hade väskan så långt fram det gick, samt slackade på bakre remmar för att den skulle flexa så mycket som möjligt. Den hade nog varit en fullpoängare om den hade varit sneskuren i sadeländen, så att locket hade blivit mindre än botten. Kartfodralet funkade mycket bra eftersom man kunde låta det sticka ut framför väskan (ovan styrkornas). Om det funnits sidotankväskor från Enduristan så är de kanske ett bättre alternativ.

   Betyg 
   2016-05-24

   Liten väska med mycket hög kvalitet och praktiska detaljer. Håller formen bra fast den är "mjuk". Fullt styrutslag funkar på KTM 990 SM utan att den tar emot.

    Betyg 
    2016-04-19

    Snabb och problemfri leverans.
    Tankväskan är ännu inte provad i "skarpt läge" men verkar väldigt genuin. Fick beröm av svärsonen. Precis lagom i storlek för mina behov.

     Skriv din recension

     Sandstorm 4H

     Sandstorm 4H

     Jag godkänner

     Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.