Motonaut Extreme Expandera

Motonaut Extreme

5 Review(s)
Motonaut Motonaut

Motonaut Extreme

Ny

Motonaut Extreme ger dig en extra pakethållare på passagerarsätet. Du kan enkelt fästa två stora packsäckar bakom dig. Den ger dig också möjligheten att fästa packsäckar på sidorna, vilket ger dig en mängd alternativ när du väljer packsäckar. Den maximala lastkapaciteten är cirka 140 liter.

Mer detaljer

Slut i lager

895 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

Passformen är universell, tack vare monteringspunkter som är gemensamma för i stort sett alla motorcyklar!

Du fäster Motonaut Extreme på din motorcykel genom att dra de två främre remmarna runt passagerarfotpinnar, ramen eller annan lämplig monteringspunkt och sedan fästa de två bakre remmar i pakethållare, passagerarhandtag eller liknande, remmarna justerar du så att rektangeln passas in på passagerarsätet.

Vår monteringsögla Mounting Loop medföljer satsen. Den möjliggör en mer permanent fastsättning till ramen.

Om motorcykeln inte har pakethållare, passagerarhandtag eller annan lämplig monteringspunkt bakom sätet, så kan du använda den medföljande Fender Mount. Den läggs i en loop runt bakre stänkskärm och fungerar som bakre fästpunkt för Rack Kit.

När Motonaut Rack har monterats på motorcykeln, kan du använda den för att säkert fästa bagage med hjälp av vår medföljande Adjustastrap. Den är lätt justerbar mellan 70 och 120 cm och den finurliga designen gör att du slipper de långa ändarna som är en säkerhetsrisk och ofta är bökiga att stuva undan.

Motonaut Extreme är en högkvalitativ produkt, designad och tillverkad i Sverige (mönsterskyddad och patentsökt).

Motonaut Extreme levereras i en praktisk förvaringsväska tillsammans med en monteringsinstruktion och innehåller:

- Motonaut Rack

- Motonaut Fender Mount

- Sex Motonaut Adjustastraps

- Två Motonaut Mounting Loop

Betyg 
2016-07-24

Använder det på en suzuki drz400. Verkar sitta stablilt. Prisvärd för vad den gör!

  Betyg 
  2016-05-04

  Använd på en 690 Enduro (2008).
  Busenkelt att montera på och av, speciellt om man har kvar handtagen på skärmen bak. Ger dig oändliga möjligheter att spänna fast mjuka väskor på hojen. Kompakt och smidigt om man kör lite mer offroadturer med tighta passager.
  Tänk på att ljuddämparen blir väldigt varm, har inget med den här produkten att göra men om du spänner fast mjuka väskor så kan de smälta. Jag har löst det genom att sätta 3 slangklämmor klädda med bränsleslang på den delen av ljuddämparen som kan komma i kontakt med väskor, det skapar nog med distans.

   Betyg 
   2016-03-26

   Fungerar prima på en KTM 690. Har utvecklats en hel del sedan första versionen. Riktigt smart lösning för hojar som saknar förutsättningar att fästa packrullar.

    Betyg 
    2015-08-27

    en enkel men bra lösning om man skall ha packning med på sin endurohoj.

     Betyg 
     2015-03-21

     Smart lösning för att få med packning på en enduro hoj!
     Man spänner fast racket på hojen på några minuter sen spänner man fast sina packsäckar/väskor i racket. Väldigt enkelt och effektivt!

     Man kan fästa väskor i flera olika kombinationer, jag valde två 27L packsäck (Enduristan typhoon), en på var sida, och ett tält uppe på sätet.

     Jag ser många fördelar med att packa på detta sättet, iallafall på en liten hoj.
     - Man kan få tyngden långt ner iom att packsäckarna på sidorna går snett neråt mot motorn.
     - Skulle man köra omkull och förstöra en packsäck kostar en ny bara några hundralappar.
     - Man kan förändra storleken på sin packing enkelt genom att flytta allt från ena sidans packsäck till andra sida. Rulla ihop den tomma och lägga i den andra. För att få jämvikt fäster man den fulla packsäcken på sätet istället.
     - Inga problem att få det vattentätt med rulltop-packsäckar, de är en väl beprövad teknik!

      Skriv din recension

      Motonaut Extreme

      Motonaut Extreme

      Jag godkänner

      Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.