Monsoon 3 Expandera

Monsoon 3

7 Review(s)
Enduristan Enduristan

LUSA-005

Ny

Lätta, slitstarka och vattentäta väskor som antingen monteras direkt på hojen eller på väskhållare av standardmodell. Långresenärens favorit!

Mer detaljer

4 i lager

3 259 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

SNABBFAKTA

- 3kg lätta - en stor skillnad i terrängen eller när de bärs för hand
- 100 % vattentäta
- Variabel Volym : 2 x 15-30 Liter
- Elastiska Rokstraps håller väskorna på plats, även vid hård körning.
- Lägre risk för skador i händelse av en krasch
- 2 rader av packöglor på varje påse för montering av extra utrustning
- Rymmer upp till 6 isoleringspåsar

Fyra lager av noga utvalda material skyddar din packning:

1 - Slitskydd: Det yttersta lagret av fyra lager tyg består av en tålig polymer som fungerar som ett överlägset skydd mot slitage.

2 - Rivskydd : Mellanskiktet består av 1000D nylonnät, som är tätt vävt men ändå flexibelt, för att tillåta att fibrerna lägger sig i stress riktningen.

3 - Vattenskydd: Det vattentäta lagret består av dubbelsidigt belagd väv. Liksom i slitskyddsskiktet är alla skarvar svetsade. Till skillnad från hårda packväskor skadas inte roll-down förslutningen i händelse av en krasch och förblir därför 100% vattentät.

4 - Stötskydd: På framsidan, undersidan och baktill använder vi slagtålig plast för att skydda innehållet i påsarna från grus, stenar och grenar som kastas upp i farten.

VATTENTÄT
Den nya helsvetsade konstruktionen, TPU-laminerade tyger och roll-down stängning gör att Monsoon 3 sadelväskorna är 100 % vattentäta.
Enduristans design av roll-down förslutningen hjälper dig att stänga dina väskor , även om de är packade upp till toppen. Bara överlappa de två plastremsorna över varandra, rulla enkelt ner och knäpp igen.

FASTSÄTTNING
- Sitter stadigt i även de mest extrema off road miljöer
- Väskorna kan flytta sig om du tappar din cykel vilket ger ökad hållbarhet
- Enkel fastsättning, snabb borttagning
- Avstånd mellan väskor justerbar 21 - 75cm
- Längsgående placering fullt justerbar
- Inga fladdrande remmar
- Viktigt: Var noga med att hålla ett säkert avstånd till heta delar av avgassystemet och hålla Monsoon skyddad från heta avgaser.

MED I PAKETET
- Sadelväskor Monsoon 3
- Ett par korta övre remmar för smala cyklar som t.e.x. Enduro
- Ett par långa övre remmar för breda cyklar och cyklar med väskhållare
- Bruksanvisning

5 års garanti mot materialfel eller tillverkningsfel. En garanti för hög kvalitet!

Betyg 
2019-06-14

Riktigt bra väskor!

Fungerade kanon på min KTM 1050 Adventure. Enkla att fästa och ta bort. Hög kvalitet och väl genomtänkta med bra fästpunkter, svetsningar och stängningsanordning. Trodde jag skulle behöva köpa till värmeskyddet för mitt avgasrör, men det var inte problem även om väskan låg emot.

  Betyg 
  2016-12-10

  Fantastiska väskor! Funkar lika bra på äventyrshojar som på min gamla BMW R60 från 1957. Stort plus för att de är lätta att ta av och på utan att lämna fula väskfästen kvar på hojen.

   Betyg 
   2016-08-01

   Bra och enkel kontakt vid beställning. Produkten testad på f800gs med väskhållare. Efter en veckas blandad körning i Norge är jag mycket nöjd. Sitter som gjutna och helt täta trots regn. Generös packvolym som är till viss mån justerbar. Något bökigt att få av och på men det handlar om rätt teknik och snart går det snabbt. Kanon bra väskor.

    Betyg 
    2016-05-24

    Praktiska väskor med hög kvalitet som sitter stadigt på min KTM 990SM med Carrier System 990 från KTM Powerparts. Inferno värmeskydd behövs, och Monsoon monteringskit för väskhållare har jag också - perfekt kombination.

     Betyg 
     2015-07-30

     Mycket bra kvalitet, helt vattentäta, enkla att montera och ta loss. Har kört på mkt ovänliga vägar, stigar, grusvägar, gamla avverkningsvägar, myrar etc. och väskorna satt fast som berget hela tiden. Toppenbetyg!

      Betyg 
      2015-07-17

      Helnöjd med dessa på en 990 Adv. Sitter bra. Bra att man komprimerar dom efter den mängd grejer man har i för tillfället vilket hindrar innehållet från att "ligga och skramla". Har tillverkat egna skydd för ljuddämparen så de slipper stödja sig mot ljuddämparen som det lätt blir med de skydd som fästs i ljuddämparen. Rekommenderas!

       Betyg 
       2015-06-02

       Kanonväskor till kanonpris! Snabb leverans, lätta att montera och verkar vara bra kvalitet! Har kört med 5-10kg packning i dem på grus och ojämna vägar, men de sitter jättebra på plats! Helnöjd!

        Skriv din recension

        Monsoon 3

        Monsoon 3