Blizzard Expandera

Blizzard

3 Review(s)
Enduristan Enduristan

Ny

Blizzard sadelväskor har en innovativ form, som inte begränsar dina rörelser när du kör offroad. Enduristan Blixzzard är utan tvivel en sadelväska som står helt i en klass för sig vad beträffar funktionalitet, materialval och innovation.

Mer detaljer

20 i lager

2 369 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

Anpassade för väglöst land
Väskan som inte begränsar din rörlighet. Om du lutar dig bakåt i branta nedförsbackar så kommer väskorna inte att vara i vägen för vaderna. Väskorna kommer heller inte haka i grenar och buskar eftersom det inte finns några onödiga remmar på utsidan. Sist men inte minst - de är tillverkade av Enduristans extremt hållbara tre lagers material, alla remmar är sydda med dubbla sömmar och de främre bandens spännen håller för upp till 225 kg.

Spara vikt på allvar
Blizzard Saddle Bags kräver inga väskhållare. Se bara till att du packar tyngre saker på icke-avgassidan (i de fall det bara finns ett utblås) och använd en Inferno Värmesköld om det behövs.

Blizzard levererar precis den packlösning man söker till de mindre hojarna och den gör det på ett övertygande sätt. För att inte tumma på möjligheten att skräddarsy exakt den packlösning man vill ha så har Enduristan valt att tillverka den i fyra olika storlekar. Alla modeller har samma innovativa och robusta fästsystem med elastiska sektioner som håller packningen tätt mot hojen även vid hård körning.

På undersidan av sadelväskorna kan de två kompressionsremmarna lätt omvandlas till en fästpunkt för att montera hållare för bränsleflaskor eller en Fender Bag (Gäller ej storlek S). På så vis kan man lägga till 2 x 1,5 liter ytterligare packvolym, 2 x 1 liter bränsle eller en kombination av båda. På ovansidan av väskorna finns plats för att fästa ytteligare två hållare för bränsleflaskor för att öka din räckvidd maximalt. Ovansidan av din cykel förblir fri att fästa en t.ex. en Tornado 2 packsäck. Om du planerar att köra hårt så kan du välja en Rally Pack eller någon av Enduristans BasePack för att inte begränsa din fria rörlighet för mycket.

- Kräver inte väskhållare
- Passar alla enduro eller äventyrcyklar
- Rött innerfoder för hög synlighet
- 4 kompressionsremmar per påse
- 2 rader av lastöglor för att fästa ytterligare packning och utrustning
- 4 fästpunkter för att montera flaskhållare
- 2 fästpunkter för att montera Fender Bags (Ej på storlek S)
- Ergonomiska mjuka bärhandtag


Blizzard i siffror:
Volym: (S) 2 x 6 liter, (M) 2 x 8.5 liter, (L) 2 x 12 liter, (XL) 2 x 17 liter
Mått (S): ca. 36 x 24 x 9 cm (per sida)
Mått (M): ca. 36 x 24 x 12,5 cm (per sida)
Mått (L): ca. 36 x 24 x 18 cm (per sida)
Mått (XL): ca. 44 x 30 x 20,5 cm (per sida)

Vikt: ca. 1,5 kg (totalt)

När du har sparat anpassad produkt, kom ihåg att lägga till den i din kundvagn.

loader

* obligatoriska fält

Betyg 
2019-09-13

Riktigt bra!

Har varit ute och kört med mina medium väskor nu några dagar och det funkar super. Lätt att packa , sitter fast bra och är inte i vägen ens vid körning på endurospår eller crossbana. Dessutom var det helt vatten och damm tätt trots sandbanor i solsken och grusvägar i hällregn, som sagt riktigt bra!

  Betyg 
  2016-11-07

  använda 2 veckor på hoj i Tadjikistan o Afghanistan. Funkade väldigt bra, helt täta, lätt att plocka i och ur väskorna när dom sitter på hojen eftersom öppningen är rakt upp. Tyvärr är alltid det man skall ha underst, men det kan inte väskorna lastas för. Det enda problemet som jag upplevde var att dom breda remmarna som ligger tvärs över hojen tenderade att glida hela tiden. Löstes till slut med en rejäl dos silvertejp. Märks inte mycket när man kör, kan slå upp lite i rejäla hopp men då vet man att dom finns kvar :-). Hade mellanstorleken.

   Betyg 
   2016-08-13

   Mycket bra funktion och kvalité, är inte i vägen vid aktiv körning. Passar utmärkt på Husqvarna 701 Enduro.

    Skriv din recension

    Jag godkänner

    Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.