Base Pack XS 6.5 Expandera

Base Pack XS 6.5

6 Review(s)
Enduristan Enduristan

LUPA-006-S

Ny

Smidig och flexibel väska som rymmer mer än man tror. Termos, lunchmacka och extrahandskarna. Eller en regnjacka och verktygsrullen. Behöver du mer? Ta två!

Mer detaljer

12 i lager

569 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

Det här mycket populära väskan har 100 % vattentätt 3-lagers tyg, rolltop stängning och en helsvetsad utformning. Den rymmer 6,5 liter och har rött innerfoder för att man lätt ska hitta sina saker, kraftig nätficka, lastöglor och elastiskt nät på utsidan.

Enduristans nya 3-lagers teknik är en suverän högteknologisk produkt. Det yttre lagret består av extremt slittålig polymer som skyddar dina tillhörigheter medan det inre lagret är tillverkad av rödfärgad vinyl med hög synlighet. Mellan dessa två skikt har vi lagt en 1000D nylon mesh för överlägsen rivhållfasthet.

Enduristan använder dom absolut tåligaste spännena som finns på marknaden. Hur vet dom det? Dom testade dem. Dom drog sönder hundratals spännen - under alla omständigheter och miljöer som kan förekomma på en resa: Varmt, kallt och indränkt med vatten. Enduristan använder samma typ av spännen för alla sina produkter - allt för att produkterna ska kunna kombineras fritt så att du kan lösa dina packbehov.

MONTERING
Base Pack XS 6.5 spänns fast med två fästband. För endurocyklar utan lasthållare fäster man banden i bakstänkan med hjälp av de medföljande rostfria stålbultarna.

Betyg 
2016-08-18

I bought the small version of base pack to mount it permanently in the rear rack of my KTM 1290 super adventure.
It fits perfectly, like it was made for this motorcycle.
It's fully waterproof and stores a first aid kit, tyre repair kit, chain lube, a bottle of water and still has space.

  Betyg 
  2016-07-24

  Verkar vara superkvalitet. Jag returnerade min för att jag ville ha lättare tillgång till prylarna, så jag kör på en sandstorm istället.

   Betyg 
   2016-05-24

   Perfekt present till enduroförare. Smidig väska som nu sitter fint på en Aprilia RXV450

    Betyg 
    2016-05-04

    Väldigt robust och smidig liten väska som rymmer dagsransonen av käk inklusive ett kompakt gasolkök. På en 690 Enduro så fäster man det enkelt på handtagen bak (om man har de monterade).
    Känns väldigt slitstark, kört flertalet turer utan problem.

     Betyg 
     2014-09-22

     Bra och rejäla. Ordentligt byggda med bra material. Använder den som två små mindre packväskor på motorskyddsbågarna. Sitter som gjutna på f800gs. Utgör en mycket bra combo tillsammans med Sandstorm 3s.

      Betyg 
      2014-08-20

      Behändig liten väska, förvarar extra handskar extra crossvisir, regnställ och första förband. Eftersom den expanderbar och vattentät så passar den min KTM 1190 R perfekt. Tidigare anv. Tankväska men slipper det nu. Får även plats till termosen

       Skriv din recension

       Base Pack XS 6.5

       Base Pack XS 6.5

       Jag godkänner

       Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.