Enduristan Base Pack XS 12 Expandera

Base Pack XS 12

3 Review(s)
Enduristan Enduristan

LUPA-006-L

Ny

Smidig och flexibel väska som rymmer mer än man tror. Termos, lunchmacka, extrahandskar, regnjacka och verktygsrullen. Behöver du mer? Ta två!

Mer detaljer

4 i lager

789 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

Det här är storebror till den populära väskan Basepack XS 6.5. Den har 100 % vattentätt 3-lagers tyg, rolltop stängning och en helsvetsad utformning. Den rymmer 12 liter och har rött innerfoder för att man lätt ska hitta sina saker, kraftig nätficka, lastöglor och elastiskt nät på utsidan.

Enduristans nya 3-lagers teknik är en suverän högteknologisk produkt. Det yttre lagret består av extremt slittålig polymer som skyddar dina tillhörigheter medan det inre lagret är tillverkad av rödfärgad vinyl med hög synlighet. Mellan dessa två skikt har vi lagt en 1000D nylon mesh för överlägsen rivhållfasthet.

Enduristan använder dom absolut tåligaste spännena som finns på marknaden. Hur vet dom det? Dom testade dem. Dom drog sönder hundratals spännen - under alla omständigheter och miljöer som kan förekomma på en resa: Varmt, kallt och indränkt med vatten. Enduristan använder samma typ av spännen för alla sina produkter - allt för att produkterna ska kunna kombineras fritt så att du kan lösa dina packbehov.

MONTERING
Base Pack XS 12 spänns fast med två fästband.

Betyg 
2016-07-10

Funkat bra på min 1190 Adv R under 300 mils grustur. Enkel fastsättning på pakethållaren, vattentät, robust.

  Betyg 
  2015-09-08

  Tog denna lilla väska på långtur genom vattenfall och monsuner :) Fungerade över förväntan, verkligen vattentät och smidig att knäppa av och på. Väl hemma bara att spola av med högtrycktsvätten.

   Betyg 
   2015-07-25

   Suverän liten packväska som enkelt rymmer det jag behöver på dagsäventyren. Enkel, säker fastsättning även om jag använder ROK-straps i stället för de bifogade remmarna.

    Skriv din recension

    Jag godkänner

    Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.