Motonaut Extreme Expandera

Motonaut Extreme Basic

Motonaut Motonaut

Motonaut Extreme Basic

Ny

5 i lager

595 kr

inkl.

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

Motonaut Extreme Basic ger dig fördelen av en extra pakethållare på passagerarsätet. Med den här lösningen kan du enkelt fästa två stora packsäckar bakom dig och få med dig stora mängder packning.

Det ger dig också möjligheten att fästa packsäckar på sidorna, vilket ger dig en mängd alternativ när du väljer packsäckar. Den maximala lastkapaciteten är cirka 140 liter.

Passformen är universell, tack vare monteringspunkter som är gemensamma för i stort sett alla motorcyklar!

Du fäster Motonaut Rack på din motorcykel genom att dra de två främre remmarna runt passagerarfotpinnar, ramen eller annan lämplig monteringspunkt och sedan fästa de två bakre remmar i pakethållare, passagerarhandtag eller liknande, remmarna justerar du så att rektangeln passas in på passagerarsätet.

Om motorcykeln inte har pakethållare, passagerarhandtag eller annan lämplig monteringspunkt bakom sätet, så kan du använda den medföljande Fender Mount. Den läggs i en loop runt bakre stänkskärm och fungerar som bakre fästpunkt.

När Motonaut Extreme har monterats på motorcykeln, kan du använda den för att säkert fästa bagage med hjälp av de medföljande spännremmarna.

Motonaut Extreme Basic är en högkvalitativ produkt, designad och tillverkad i Sverige (mönsterskyddad och patentsökt).

Motonaut Extreme Basic levereras i en praktisk förvaringsväska tillsammans med en monteringsinstruktion och innehåller:

- Motonaut Rack

- Motonaut Fender Mount

- Sex Motonaut Basicstraps

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Motonaut Extreme Basic

Motonaut Extreme Basic

Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.