Vattentäta Packsäckar

Vattentäta Packsäckar

Det finns inga produkter i den här kategorin.

Behöver du en vattentät packsäck för mc? Packsäckarna från Enduristan är väldigt populära, även utanför mc kretsar och det är inte konstigt med tanke på kvaliteten och hur pass genomtänkta dom är. Vi erbjuder hela sortimentet från den billigaste till den mest exklusiva drybag för mc du kan hitta. Vilken packsäck passar dig? En superstor eller fl...

Behöver du en vattentät packsäck för mc? Packsäckarna från Enduristan är väldigt populära, även utanför mc kretsar och det är inte konstigt med tanke på kvaliteten och hur pass genomtänkta dom är. Vi erbjuder hela sortimentet från den billigaste till den mest exklusiva drybag för mc du kan hitta. Vilken packsäck passar dig? En superstor eller flera mindre? Vi har packsäckar med öppning på kortsidan eller dom med öppning längs hela långsidan. Båda har sina fördelar. Hör gärna av dig med dina frågor så guidar vi dig i ditt beslut!

Mindre
Mer
Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.