Tankväskor

Tankväskor

Det finns 5 produkter.
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

Här hittar du marknadens bästa tankväska till din mc. Enduristan Sandstorm har vid det här laget snudd på legendstatus bland äventyrsresenärer. Alla tankväskor vi erbjuder är självklart helt vattentäta utan att du behöver krångla med ett regnöverdrag som i princip alla konkurrenter använder. Söker du en tankväska till Bmw, Yamaha, Triumph, Ktm e...

Här hittar du marknadens bästa tankväska till din mc. Enduristan Sandstorm har vid det här laget snudd på legendstatus bland äventyrsresenärer. Alla tankväskor vi erbjuder är självklart helt vattentäta utan att du behöver krångla med ett regnöverdrag som i princip alla konkurrenter använder. Söker du en tankväska till Bmw, Yamaha, Triumph, Ktm eller någon annan av de större märkena så hittar du det här. Den mindre tankväskan fungerar även bra på sporthoj. Enduristan tankväskor sitter monterade med elastiska rokstraps vilket gör att de sitter där de ska utan att glappa eller glida - även vid riktigt hård offroadkörning. Överlägset genomtänkt och superkvalitet!

Mindre
Mer
Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.