Sadel- & Sidoväskor

Sadel- & Sidoväskor

Det finns 8 produkter.
Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Behöver du en riktigt bra sadelväska till din mc? Vi har sadelväskor och sidoväskor till mc som kan monteras direkt mot motorcykeln eller mot en väskhållare. Alla modeller är vattentäta och sitter riktigt bra på din mc även när du kör hårt. Det här är mc packväskor du kan använda länge och hårt. Väskorna passar Bmw, Yamaha, Triumph, Ktm och de f...

Behöver du en riktigt bra sadelväska till din mc? Vi har sadelväskor och sidoväskor till mc som kan monteras direkt mot motorcykeln eller mot en väskhållare. Alla modeller är vattentäta och sitter riktigt bra på din mc även när du kör hårt. Det här är mc packväskor du kan använda länge och hårt. Väskorna passar Bmw, Yamaha, Triumph, Ktm och de flesta andra märken. Materialet i väskorna är lika starkt eller starkare än det i dina skyddskläder för att skydda mot revor och hål. Men om olyckan ändå skulle vara framme och du får ett hål så har vi ett anpassat reparationskit som extra tillbehör. Hur många andra tillverkare erbjuder det?

Mindre
Mer
Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.