Packväskor

Packväskor

Det finns inga produkter i den här kategorin.

Vattentäta packväskor till mc. Vi erbjuder en serie packväskor, sadelväskor, tankväskor och packsäckar som inte bara är otroligt slitstarka utan även helt vattentäta. Dom är väldesignade och är verkligen gjorda för äventyr och strapatser. Mc väskorna är inte modellanpassade utan passar de flesta hojar som Ktm, Bmw, Yamaha, Honda, Triumph och and...

Vattentäta packväskor till mc. Vi erbjuder en serie packväskor, sadelväskor, tankväskor och packsäckar som inte bara är otroligt slitstarka utan även helt vattentäta. Dom är väldesignade och är verkligen gjorda för äventyr och strapatser. Mc väskorna är inte modellanpassade utan passar de flesta hojar som Ktm, Bmw, Yamaha, Honda, Triumph och andra större märken inom adventure segmentet. Sidoväskorna fungerar som dom är direkt på vissa modeller medan andra behöver väskhållare att fästa väskorna emot. Sidoväskor och sadelväskor har rejäl rullförslutning precis som en vattentät packsäck. Om du har funderingar på vad som passar eller vill ha idéer kring ett skräddarsytt lastkoncept som passar just dig och din resa så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning som fungerar!

Mindre
Mer
Jag godkänner

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.