Reducerat pris! Typhoon Expandera

Typhoon

2 Review(s)
Enduristan Enduristan

Ny

Den mest prisvärda. En beprövad basväska som lämpar sig för de lite större prylarna eller de saker du inte behöver annat än på kvällen då du stannar.

Mer detaljer

1 Produkt

285 kr

inkl.

475 kr inkl.

-40%

Handla för ytterligare 1 000 kr och få gratis frakt!

En säck med öppning på kortsidan är ju lite bökigare om man behöver komma åt saker titt som tätt. Men för att skydda t.ex. sovsäckar, mat, matbestyr, jackor och byxor etc. så är dom perfekta. Säckarna är slitstarka och försedda med handtag och hällor som gör att de fungerar väldigt bra på en MC jämfört med säckar för mer generellt bruk. De är 100% vattentäta och dammtäta.

SNABBFAKTA:
Typhoon - Small (27 Liter) 51cm X 25cm
Typhoon - Medium (40 Liter) 60cm X 28cm
Typhoon - Large (60 Liter) 69cm X 31cm
Typhoon - XLarge (85 Liter) 76cm X 36cm
- 100% vattentät
- Tillverkad av stryktålig 840D TPU belagd väv och komponenter av hög kvalitet.

VATTENTÄT
TPU-laminerat 840D textil med rull förslutning och en helt svetsad konstruktion: Denna packsäck är 100% vatten- och dammtät.

FÄSTÖGLOR
En helsydd rad av öglor för fastsättning av extra packning och utrustning. Dra dina ROKstraps genom öglorna för en säker fastsättning på cykeln - förhindrar att säcken glider ur.

SOFTGRIP HANDTAG
Det enklaste och smidigaste sättet att bära din Typhoon! Detta gjutna handtag har en ergonomisk form för bra grepp och Softgrip material för skön komfort.

När du har sparat anpassad produkt, kom ihåg att lägga till den i din kundvagn.

loader

* obligatoriska fält

Betyg 
2016-07-19

Jag köpte en stor packsäck för att ha liggunderlag, sovsäck och sånt i som komplement till en Tornado 2 väska. Skitgrym. Kvaliten känns mycket bra. Jag har fått några skador på den då jag missat att den skaft mot en grej på hojen men jag upplever att den klarat de med glans. Materialet är flexibelt och smidigt men samtidigt mycket motståmdskraftigt mot mekanisk nötning. Precis som med väskan så är jag väldigt nöjd med valet av enduristan.

  Betyg 
  2015-03-21

  Jag använder 2 av dessa tillsammans med ett Motonaut rack kit. Om man som jag planerar att montera packsäckar på sidan på hojen uppskattar man att de har en diameter på endast 25cm trots sin volym på 27L (small modellen). De flesta andra packsäckar med liknande volym har betydligt större diameter och det gör hojen för bred när terrängen blir tuff.

  Har inte haft någon omkullåkning med säckarna monterade, men materialet känns väldigt gediget och jag räknar med att kunna använda dessa länge trots att de används i en tuff miljö!

  Det enda negativa jag kan komma på är möjligen att man inte valt att lägga rött foder i dessa packsäckar som Enduristan normalt gör i sina väskor. Rött foder gör det enklare att hitta saker i väskan.

   Skriv din recension

   Typhoon

   Typhoon

   Jag godkänner

   Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.